Friday 6 October 2006

Saa er vi floejet... eller det gjorde vi i tirsdags, mere praecist kl. 17.05 fra Billund. Vi var saa heldige at Lufthansa havde overbukket turen til Tel Aviv, saa vi fik lige en mellemlanding paa et 5-stjernet hotel i Frankfurt, ikke daarligt, ikke daarligt... eller maaske lige bortset fra at vi saa kom senere til Tel Aviv... hmm. Under alle omstaendigheder levede vi som konger i det doegn vi havde i Frankfurt.

Onsdag skulle vi saa videre til tel Aviv,og det skulle straks vise sig at vaere mere kompliceret. Her havde vi nemlig vores foerste moede med ortodokse joeder. Jaa, for det er nemlig ikke helt simpelt at finde et sted at sidde, naar man nu ikke maa sidde ved siden af en kvinde... saa det blev til en del rykken rundt. Det skal saa ogsaa siges,at der var nogle problemer med boardingen. Men vi kom da afsted, en time senere end beregnet, men hvad skidt, vi kan vel ligesaa godt vaenne os lidt til detmellemoestlige tidsbegreb foerst som sidst.

Naa, men vi ankom saa til Tel Aviv, hvor vi desvaerre blev tilbageholdt, og fik smidt en masse spoergsmaal i hovedet. Det endte med vi var godt rundt paa gulvet,og jeg ved ikke rigtig hvad de fik ud af det. Mens det stod paa, var det ret ubehageligt, men som de selv siger: "Det er for jeres egen sikkerhed..."

- Hanna

No comments: